Photo og video opplevelser til sommerfest / summer party:
Photobooth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks - 360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Selfie - 360 Fotoboks - 360 Video booth

  Dato

  Photobooth og 360 Photobooth til sommerfest / summer part

  Photobooth og 360 Photobooth til sommerfest / summer party

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks til sommerfest / summer part

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks til sommerfest / summer party

  Skal du arrangere en uforglemmelig sommerfest / summer party? Da bør du definitivt vurdere å legge til en photobooth! Uansett om det er private hagefest, en firma sommerfest, vil photoboothen være den perfekte underholdningen som vil skape latter og minner som varer livet ut.

  Photoboothen er kompakt og enkel å sette opp, og den vil ikke ta opp mye plass på festområdet. Den vil gjøre sommerfesten din til et virkelig minneverdig øyeblikk for alle dine gjester.

  Hos oss kan du tilpasse bakgrunnen til sommerfest-temaet ditt, enten det er palmesus, solnedgang på stranden eller en tropisk oase. Vi er her for å hjelpe deg med å lage den perfekte sommerlige rammen for alle bildene dine.

  Vil du legge til ditt personlige preg på utskriftene? Ikke noe problem! Vi gir deg muligheten til å inkludere sommerfestens logo, morsomme sommerhilsener eller til og med skape spesialdesignede sommerkort på fotopapiret. La kreativiteten flyte!

  Vi har også et stort utvalg av morsomme sommerrekvisitter som vil få alle til å le, slappe av og skape flotte minner sammen. Ta bilder med venner, familie eller kolleger i ulike konstellasjoner, og ha det gøy med photobooth-opplevelsen.

  I tillegg til øyeblikkelige utskrifter får du også tilgang til alle de digitale bildene fra photoboothen, slik at du kan dele og glede deg over de morsomme øyeblikkene i lang tid fremover.

  Vi tilbyr photobooth-utleie for sommerfester i hele Norge, inkludert Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Uansett hvor sommerfesten din skal være, er vi klare til å hjelpe deg med å gjøre den til en uforglemmelig suksess!

  Photoboothen vår er enkel å bruke, og du kan velge mellom ulike servicealternativer, inkludert full service hvor vårt team er til stede for å sørge for at alt går knirkefritt. Så la oss hjelpe deg med å skape fantastiske minner på din kommende sommerfest!

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks til sommerfest / summer part

  360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Fotoboks - 360 Video booth - 360 Selfie til sommerfest / summer party

  360 Photobooth er den ultimate videoopplevelsen som vi presenterer spesielt for sommerfester i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Kristiansand. Dette er det perfekte alternativet til tradisjonelle fotobokser – vår 360 Photobooth tilfører festen en unik og spennende vri som garantert vil imponere dine gjester!

  Forestil deg at kollegene dine trår inn på vår spesialiserte plattform under sommerfesten, kledd i sine mest fargerike og sommerlige antrekk. Kameraet roterer rundt dem mens de danser, ler eller poserer med solbriller og sommerdekorasjoner, og fanger et unikt slow-motion klipp som er perfekt for den livlige sommerstemningen.

  På sommerfester vil barna elske å se seg selv spinne rundt i sine lyse og glade festantrekk, kanskje med morsomme hatter eller blomsterkranser. Videoene blir et morsomt minne som enkelt kan deles med familie og venner via e-post eller QR-kode.

  Vår 360 Photobooth er sikker for alle aldre, med barrierestolper og ekstra belysning for å sørge for at alle som venter i kø, forblir trygge.

  Ditt sommerarrangement blir enda mer minneverdig med vårt utvalg av sommerlige effekter, grafiske overlegg med sommertema, livlig musikk og rekvisitter som solbriller, strandballer, og mer.

  Hvis du ønsker å tilføre et snev av magi og spenning til ditt neste sommerarrangement, er vår 360 Photobooth til  summer party det perfekte valget!

  Photobooth og 360 photobooth til sommerfest. Ta bilde å få med hjem på papir eller lag en unik 360 kortfilm i somertema.

  Hvordan fungerer photo booth til sommerfest / summer party


  Photobooth tilpasning til sommerfest / summer party

  Oppdag den nyeste attraksjonen for din sommerfest: en skreddersydd Photobooth-opplevelse! Vår Photobooth er det perfekte tilskuddet til ethvert sommerarrangement, enten det er en familiegjenforening i parken, en bedriftspiknik, eller en uformell get-together med venner ved stranden.

  Når solen skinner og humøret er høyt, er det ingen bedre måte å fange disse øyeblikkene på enn med vår spesialdesignede Photobooth. Tenk deg et hjørne på festen pyntet med sommerlige dekorasjoner, fargerike ballonger og tematiske bakgrunner som fanger essensen av sommeren. Våre brukervennlige, interaktive Photobooths er utstyrt med høykvalitetskameraer som fanger hvert smil og hver latter.

  Gjester kan velge fra et mangfold av rekvisitter – solbriller, hatter, blomsterkranser, og lekne skilt, for å nevne noen. Vår Photobooth gir en morsom og engasjerende aktivitet som bringer folk sammen og skaper latterfylte øyeblikk. 

  I hjertet av vår Photobooth-opplevelse er muligheten til å ta med seg et fysisk bilde hjem. Men disse er ikke bare vanlige bilder. Vår dyktige grafikkdesigner skreddersyr hver bilde ramme med et levende sommertema, smeltet sammen med deres personlige logo. Dette betyr at hvert bilde ikke bare representerer et øyeblikk av moro og glede, men også blir et stilfullt stykke minne som reflekterer festens karakter og tema.  

  Ikke bare er Photoboothen et fantastisk underholdningselement, men den er også en unik måte å skape varige minner fra din sommerfest. Med sin brukervennlige funksjonalitet og tilpasningsevne passer den perfekt inn i enhver setting og sikrer at hvert øyeblikk av sommerglede blir foreviget.

  Velg vår Photobooth til din neste sommerfest / summer party, og se hvordan den forvandler festen din til en uforglemmelig opplevelse!


  360 Photobooth tilpasning til sommerfest / summer party

  Vår 360 Photobooth kan skreddersys for å passe perfekt til ditt sommerfesttema. Tenk tropiske bakgrunner, nautiske dekorasjoner, eller en bohemsk stil med blomster og lysguirlander. Vi kan til og med inkludere spesifikke grafiske elementer eller ditt firmas logo i bakgrunnen for å skape en unik og personlig opplevelse.

  Vi tilbyr et bredt utvalg av sommerlige rekvisitter som solbriller, hatter, leis, oppblåsbare strandballer, og mer for å legge til en leken og festlig stemning. Gjestene kan uttrykke sin kreativitet og legge til et personlig preg på bildene sine.

  For å virkelig sette stemningen, kan vi tilpasse musikken og visuelle effekter som passer til sommerfesttemaet ditt. Enten det er oppkvikkende sommerhits eller beroligende strandrytmer, skaper vi en atmosfære som komplementerer din fest.

  Vår 360 Photobooth gir en unik og uforglemmelig dimensjon til din sommerfest. Med disse tilpasningsmulighetene garanterer vi at dine gjester vil ha det gøy og ta med seg minner som varer lenge etter at sommeren er over.

  Photobooth til sommerfest / summer party

  Vi tilpasser alt til festen etter deres behov. Har du en idé har vi mange muligheter.

  Photobooth pakker

  Photobooth pakker

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  PHOTOBOOTH
  minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth

  Ubegrenset antall utskrift bilder printet på 10 sekund

  Personalisering av bilde (logo / grafikk)

  Bakgrunnsvegg / Greenscreen

  Fotoeffekter

  E-post deling

  Online galleri beskjed med logging og passord 30 dager

  Assistent som skal rigge og hente photo booth

  Transport

  360 PHOTOBOOTH
  Minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth 360

  Ubegrenset antall filmer

  Video personalisering (logo / grafikk / animert grafikk / musikk / intro / outro)

  Rekvisitter (money, gun såpepistol, briller, hatter osv.)

  Tilgang til filmgalleriet under QR-koden

  Profesjonell LED-belysning

  Avsperringsstolpe med bånd

  Assistent som skal rigge og hente photo booth 360

  Transport





  Spør om pris


  Vi kan leie ut Photo Booth i HELE NORGE

  Spør om Photo Booth pris i: Oslo, Drammen Lillehammer, Fredrikstad, Bærum, Tromsø, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen, Hamar, Tønsberg, Skien, Arendal, Sarpsborg, Leikanger, Molde, Trondheim, Steinkjer, Kristiansund Bodø, Vadsø

  Photobooth og 360 Photobooth galleri for kunder

  Trykk på hovedbilde, bekreft  passord (BLOKKBOKSTAVER) og last ned bilder fra arrangement. 

  Arrangerer du sommerfest / summer party?

  Bli vår neste fornøyde kunde! Stol på en erfaren photobooth leverandør.

  KONTAKT

  Du kan kontakte med oss via kontaktskjema  epost office@selfieboks.no, telefon +47 939 93 263 eller  Messenger 

   PERSONLING INFORMASJON:

   ARRANGEMENTSINFORMASJON: