Photo opplevelser:
Hashtag printer - Insta printer - #Printer

  Dato

  Om #Hashtag Printer?

  Om #Hashtag Printer?

  hashtag photo printer Selfie Boks Photobooth Stavanger

  Hashtag Printer er den nyeste event attraksjonen tilgjengelig i Norge som involverer deltakerne på små og store arrangementer. Takket være vår #tag Printer oppfordrer du deltakerne til å publisere bilder og markedsføre merkevaren, selskapet eller produktet i sosiale medier.

  Instagram Hashtag Printer søker automatisk på alle nyeste publiserte Instagrambilder med #tag  som var programmert for dette arrangementet e.g #CocaColaFest eller #bryllupTrineOgSvein

  Vår Hashtag Printer laster ned og prosesserer alle bilder fra Instagram og legger sammen med en spesialdesignet annonseramme for dette arrangementet. Deltakere som har publisert bilder med #tag kan finne og skrive dem ut på fotopapir eller dele direkte fra maskin på utvalgte sosiale medier.

  Hashtag Printer gir deg muligheten til å skrive ut bilder som var publisert på Instagram med en unik hashtag for festen.

  Hvordan fungerer #Hashtag Printer?

  ta en selfie for hashtag printer

  #1.

  Tid for et perfekt bilde

  Gjestene bruker sine smarttelefoner til å ta en selfie eller et bilde og dokumenterer alle unike øyeblikk på arrangementet ditt.

  #2.

  Legg bilde ut på Instagram

  Bruk en spesielt forberedt hashtag av arrangementet og del bildet på Instagram.

  del bilde pa Instagram
  hashtag printer behandler

  #3.

  Hashtag Printer behandling

  Hashtag Printer laster ned bilder. Legger til en layout med skreddersydd design-(f.eks. logo, grafikk) og vises klar på berøringsskjermen.

  #4.

  Motta og del bilder!

  Bilder fra arrangementet er klare til å skrives ut fra Hashtag Photo Printer. Gjester kan dele digitale bilder på epostadresse og videre på Sosiale Medier.

  mota en selfie for hashtag printer

  Nyhet i Norge
  Mulighet for å skrive ut bilder tatt av profesjonell fotograf under arrangementet, uten publikasjon av bilder på Instagram. Hashtag Printer synkroniserer automatisk fotografens kamera og henter bilder. Legger til en tilpasset layout og gir muligheten for å skrive ut og/eller dele bilder på Sosiale Medier.

  For hvem er Hashtag Printer?

  Hashtag Printer for firmafester

  Hashtag Printer er den perfekte løsningen for messer, konferanser, firmafester eller andre arrangementer. Bruken av Hashtag Printer har en positiv effekt for å styrke merkevaren og bygge relasjoner med kunder i Sosiale Medier. Takket være løsningen vil deltakerne få et suvenirfoto med deres reklame som kan bli med dem flere år. I tillegg har bilder med en individuell #tag en positiv effekt for å øke antall følgere/kunder på Instagram.

  Bestill Hashtag Printer til en bedriftsfest:

  synsam hashtag printer
  Instagram Printer

  Hashtag Printer for store arrangementer

  Hashtag Printer for store arrangementer

  Skrive ut ubegrenset antall bilder med logoen din på store arrangementer er en perfekt idé! Takket være vår Hashtag Printer kan du få en  innovativ kampanje av merkevaren din på festivaler, konserter og andre store eventer. Foreslå unik underholdning som vil engasjere kundene dine. Gi dem en suvenir i form av minner fanget på bilde med firmalogo. Hashtag Printer er et utmerket markedsføringsverktøy. Ditt arrangementet blir husket av deltakerne i lang tid. Takket være #taggen du har valgt, vil din Instagram vokse imponerende. 

  Bestill Hashtag Printer for et bedriftsarrangement: 

  Hashtag Printer for private arrangementer

  Hashtag Printer for private arrangementer

  Hashtag Printer er mest valgt til private anledninger som bryllup, jubileer, bursdagsfest, konfirmasjon og andre fester hvor man ønsker å ha en  fotoattraksjon til familie og venner. Gjestene kan skrive ut bilder som er tatt med smarttelefonene deres eller av en profesjonell fotograf. Oppfordre gjestene dine til å ta bilder på arrangementet og bruke din #Hashtag på Instagram. Takket være denne løsningen kan du alltid komme tilbake til disse vakre øyeblikkene på Internett og papirbilder.

  Bestill Hashtag Printer for en privatfest:

  hashtag printer bryllup

  Hashtag Printer personalisering

  Velg en av våre vakre bakgrunner

  Eventdeltakere kan ta bilder med #tag hvor som helst, men det er lurt å også ha en plass for fotografering. Gjestene kan ta selfie med mobilen sin mot bakgrunn. Vi tilbyr eksternt lys og mange fotoeffekter.

  Dere kan velge mellom en av våre ferdig lagde fotovegger. Vi har flere design som passer til forskjellige temaer: julebord, sommerfest, bryllup eller temafester.

  Hvis vi ikke har den bakgrunnen som du har lyst til å ha på ditt arrangement, kan vi bestille noe spesielt tilpasset for dere. 
  Sjekk våre design

  Utskrift bilde Personalisering 

  Hashtag Printer kan skrive ut bilder i størrelse 10 x 15 cm.  Bilder som er postet på Instagram har kvadrat format. I tillegg vi kan skreddersy grafikken på en utskriftsstripe. 

  Hvert bilde inneholder personlig tekst, grafikk eller logoer som minner dine gjester om dette spesielle arrangementet.

  Fotorekvisitter 

  I Hashtag Printer tilbyr vi et stort utvalg effekter du kan bruke under fotograferingen. Du finner parykker, masker, gadgets, briller og mer! Våre rekvisitter passer alltid til anledningen.

  Om du ønsker spesielle effekter til ditt arrangement, vil vi forsøke å skaffe det. 

  LED Telt (opsjon)

  Vi har et oppblåsbart LED telt som har størrelse 2,5 x 2,5 x 2,5m. Denne photobooth typen kan gi litt personvern under photo session.

  Sammen med teltet kan vi tilby en av 3 paljett bakgrunner eller greenscreen.

  Hashtag Printer tilbud

  Hashtag Printer tilbud

  minst 3 timer

  Hashtag Photo Printer

  Ubegrenset utskrift bilder printet på 10 sekund

  Personalisering av bilde (logo / grafikk)

  Roll-up med #tagen din

  E-post deling

  Online galleri beskjed med logging og passord 30 dager

  Assistent som skal rigge og hente Hashtag Photo Printer

  Transport


  Opsjoner

  Tidlig rigging

  Assistent som skal passe på gjester og Hashtag Photo Printer

  Unik fotografisk bakgrunn

  Skreddersydd fotoeffekter

  Belysningssett

  LED Telt + paljetter bakgrunn

  Utendørstelt med vegger

  Skadeforsikring

  Spør om pris


  Vi kan leie av Hashtag Printer i HELE NORGE

  Spør om Hashtag Printer pris i: Oslo, Drammen Lillehammer, Fredrikstad, Bærum, Tromsø, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen, Hamar, Tønsberg, Skien, Arendal, Sarpsborg, Leikanger, Molde, Trondheim, Steinkjer, Kristiansund Bodø, Vadsø

  Hvor vil du invitere oss nå?

  Bli en fornøyd kunde!

  Hashtag Printer FAQ

  Hashtag Printer FAQ

  Vår Hashtag Printer operatør ankommer cirka 1 time før arrangementet for å konfigurere alt, og sjekke om #tag fra Instagram fungerer bra. Hen er til stede gjennom hele arrangementet. Assistenten veileder gjester og sikrer at alt går greit.
   

  Vi trenger kun tilgang til strøm 230V og en tom plass på 1x2m for Hashtag Photo Printer. Hvis du trenger ekstra lys, bakgrunn og rekvisitter trenger vi litt mer plass cirka 2x2m.

   Brukerkontoen må være stilt inn som offentlig, slik at hashtagprinter kan finne #tag med det publiserte bildet. 95% av Instagram-brukere har offentlige kontoer. Dette er standardinnstillinger.

  Ja. Hvis stedet ditt har tilgang til Wi-Fi-, vennligst send oss informasjon før arrangementet. Vi vil ha vårt eget 4G Wi-Fi-modem. Det betyr at vi har internett så lenge det er GSM dekning.

  Det er ingen begrensning for antall utskrifter av bilder i Hashtag Printer. Alle bildene som blir sendt til Instagram Hashtag Printer vil bli skrevet ut. Vi printer ut et bilde til hver som har brukt din hashtag. For en ekstra avgift kan vi tilby ubegrensede duplikatfoto. Det betyr at vi kan skrive mange bilder av ett Instagrambilde.

  Alle hashtaggede bilder blir automatisk lagret etter arrangementet. Bildene vil bli eksportert til online galleriet som er sikret med login og passord. Du vil få tilgang rett etter event.

  Utskrifter fra Instagram Hashtag Printer har en størrelse på 15×10 cm (postkort størrelse). Bilder fra Instagram er skrevet ut i en firkant. Rundt Instagram bildet er det plass til en personlig reklame eller grafikk.

  Event hashtaggen kan være hva som helst. Du må huske å gjøre det unikt. Hvis du velger en for generell #tag på Instagram, kan det bli vanskelig å finne hashtagprinterbilder for dine gjester. Det er best å velge en kort hashtag som er lett å huske. F.eks: #TelenorFest eller #HaraldOgTrine

  Skriveren vår er super rask! Det tar ti sekunder for å glede deg med ferdige utskrifter

  En god idé er å skape et sted hvor gjestene kan ta bilder sammen. Derfor tilbyr vi et spesielt stativ med fritt valgt fotografisk bakgrunn, ekstern belysning og fotorekvisitter som passer til ditt arrangement.

  Avbestilling 60 dager før arrangement – får du 100% tilbake.
  Avbestilling 30 dager før arrangement – får du 50% tilbake.
  Avbestilling 29-7 dager før arrangement – får du 10% tilbake. 
  Avbestilling 7-0 dager før arrangement – ingen refusjon
  Alt som bestilles til deres arrangement skal viderefaktureres.

  KONTAKT

  Du kan kontakte med oss via kontaktskjema  epost office@selfieboks.no, telefon +47 939 93 263 eller  Messenger 

   PERSONLING INFORMASJON:

   ARRANGEMENTSINFORMASJON:

   Vi kan leie av Hashtag Photo Printer – InstaBOX – InstaPrinter – Hashtag Printer – HashtagBOX – fotoboks – SelfieBoks – selfieBOX – photo booth – fotoautomat – photoBOX – photobooth i hele Norge (Oslo, Drammen, Lillehammer, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen, Hamar, Tønsberg, Skien, Arendal, Sarpsborg, Leikanger, Molde, Trondheim, Steinkjer, Bodø, Vadsø )

   Du kan finne oss på sosiale medier