Photo og video opplevelser i Haugesund:
Photobooth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks - 360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Selfie - 360 Fotoboks - 360 Video booth

  Dato

  Photobooth og 360 Photobooth i Oslo

  Photobooth og 360 Photobooth i Haugesund

  Selfie Boks Photobooth Stavanger
  photobooth stavanger

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks Haugesund

  Siden 2016 har vi levert unike og engasjerende photobooth-opplevelser i Haugesund. Med over 300 vellykkede arrangementer under vårt belte, har vi etablert oss som en favorittleverandør av photobooth i Haugesund.

  Hvorfor velge vår fotoboks i Haugesund?

  Teknologi i toppklasse: Våre moderne fotoautomater er utstyrt med avansert teknologi. Dette inkluderer et innovativt lyssystem, en brukervennlig touchskjerm, et innebygget kamera av høyeste kvalitet som fanger hvert smil, og en rask printer som lar dine gjester ta med seg minnene hjem.

  Tilpasset photo booth: Vi tilbyr et bredt spekter av fotoeffekter og morsomme rekvisitter som garantert vil løfte stemningen på ethvert arrangement. Ønsker du personlige utskrifter? Det er ikke noe problem! Vi kan legge til egendefinert tekst, din logo, eller unik grafikk. Velg fra våre forhåndsinnstilte bakgrunner, eller benytt deg av vår greenscreen-teknologi – mulighetene er nesten uendelige.

  Pakkeløsninger for alle: Uansett om du arrangerer en privat fest eller et bedriftsarrangement, har vi en pakkeløsning som passer perfekt til dine behov. Vi tilpasser oss etter dine spesifikke ønsker og krav.

  Ditt arrangement – vår prioritet: Hos Fotoboks Haugesund er kvalitets photobooth-opplevelser for ditt arrangement vår høyeste prioritet. Vi streber etter å levere en uforglemmelig opplevelse som vil bli husket og snakket om lenge etter at festen er over. Vi garanterer underholdning og minner for livet.

  Gjør ditt neste arrangement uforglemmelig! Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bidra til ditt neste arrangement? Ta kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks

  360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Fotoboks - 360 Video booth - 360 Selfie Haugesund

  Gjør festen din ekstra spesiell med vår unike 360 video booth. Enten det er en bursdagsfeiring, jubileum eller et stort bedriftsarrangement i Haugesund, tilbyr vi dine gjester en uforglemmelig opplevelse!

  Hvordan fungerer 360 photobooth? Dine gjester får muligheten til å stå på en spesialdesignet plattform, hvor de kan danse, hoppe og slippe seg løs, mens et kamera sirkulerer 360 grader rundt dem. Resultatet er en spektakulær 360-graders video med unike effekter og musikk, som fanger øyeblikket fra alle vinkler!

  Lag, del og husk øyeblikkene!

  • Enkelt å lage: Gjestene kan raskt og enkelt lage sin personlige 360-video.
  • Umiddelbar deling: Videoene kan umiddelbart sendes via QR-kode, slik at gjestene kan dele sine opplevelser med en gang.
  • Sosial glede: Gjestene kan enkelt dele sine 360-videoer på sosiale medier, noe som sprer glede og skaper varige minner!

  Sikkerhet først: For å sikre at alle har en trygg og morsom opplevelse, er plattformen utstyrt med beskyttende stolper rundt det roterende kameraet.

  Tilpasset ditt arrangement: Ønsker du å legge til din logo eller noen morsomme videoeffekter? Vi har deg dekket! I tillegg tilbyr vi et utvalg av spennende rekvisitter for å legge til litt ekstra flair til videoene.

  Passer for alle anledninger: Uansett om det er et lite selskap eller en stor bedriftsfest, er vår 360 Photobooth den perfekte løsningen.

  Gjør ditt arrangement standout! Overrask og imponer gjestene dine med noe helt utenom det vanlige. Prøv vår 360 photobooth i Haugesund og sett en ny standard for festene dine!

  Våre kunder velger photobooth til små og store eventer:

  Våre kunder velger photobooth og 360 photobooth til små og store eventer i Haugesund:

  Photobooth og 360 photobooth passer til alle anledninger i Haugesund . Ta bilde å få med hjem på papir eller lag en unik 360 kortfilm.

  Hvordan fungerer photo booth i Haugesund?


  Photobooth tilpasning i Haugesund

  Når du planlegger et arrangement i Haugesund og vurderer en photobooth, er tilpasning essensielt for å skape en unik og personlig opplevelse for dine gjester. Her er hvordan vi kan tilpasse photobooth-opplevelsen for ditt arrangement:

  1. Bakgrunn: Velg mellom vårt utvalg av fysiske bakgrunner eller gå for digitale bakgrunner ved hjelp av greenscreen-teknologi. Dette gir deg muligheten til å transportere dine gjester til nesten hvilket som helst sted i verden, enten det er en berømt by, en drømmeaktig scene, eller noe helt skreddersydd for ditt arrangement.

  2. Ramme og Overlay: Tilpass bildets layout for å reflektere arrangementets stil og tema. Dette kan inkludere alt fra dedikerte rammer, tillegg av tekster, datoer, din logo, eller andre elementer som passer med temaet for ditt arrangement. Dette lille ekstra trinnet kan gjøre bildene fra photobooth enda mer spesielle og minneverdige.

  3. Rekvisitter: En photobooth blir ekstra morsom med rekvisitter, og vi tilbyr et bredt utvalg for å passe enhver anledning. Fra klassiske hatter og briller til mer skreddersydde rekvisitter som reflekterer temaet for ditt arrangement, kan disse tilleggene virkelig hjelpe med å løfte stemningen og gjøre bildene unike.

  Hvis du vurderer en photobooth for ditt arrangement i Haugesund, er det viktig å huske at skreddersøm er nøkkelen til en uforglemmelig opplevelse. Ved å tilpasse hver aspekt av photobooth-opplevelsen, fra bakgrunn til rekvisitter, kan du sikre at dine gjester får en morsom, engasjerende og minneverdig opplevelse som vil resonere lenge etter at arrangementet er over.


  360 Photobooth tilpasning i Haugesund

  Forberedelsene til ditt arrangement i Haugesund blir enestående med vår skreddersydde 360 Photobooth. Vi tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og sikre at dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. Her er hvordan vi kan tilpasse 360 Photobooth for ditt event:

  1. Logo og Overlay: Vi kan tilpasse 360-videoene med din logo eller annen grafikk. Dette gir en personlig touch til hver video og styrker merkevareidentiteten din under arrangementet.

  2. Musikalsk Bakgrunn: Musikk setter stemningen i enhver video. Vi kan legge til bakgrunnsmusikk etter ditt valg, enten det er en fengende jingle, en populær hit, eller en skreddersydd melodi. Dette vil forsterke den generelle opplevelsen og gjøre videoene enda mer minneverdige.

  3. Spesialeffekter: For å gjøre videoene mer engasjerende, kan vi legge til dynamiske effekter som slow-motion, spesielle animasjoner eller andre visuelle effekter. Dette vil gi videoene et profesjonelt preg og gjøre dem mer fengslende.

  4. Interaktive Rekvisitter: Selv om 360 Photobooth fanger hele rommet, kan tillegg av rekvisitter forbedre opplevelsen. Vi kan inkludere store rekvisitter som bannere, ballonger, eller temaobjekter som passer til ditt arrangement. Disse rekvisittene kan legge til et lekent og engasjerende element i videoene.

  Ved å tilby en skreddersydd 360 Photobooth-opplevelse, sikrer vi at ditt neste arrangement i Haugesund blir uforglemmelig. Våre tilpasningsmuligheter gir deg friheten til å skape en unik og personlig opplevelse som gjestene dine vil elske og huske lenge etter at eventet er over. La oss gjøre ditt arrangement ekstraordinært med vår 360 Photobooth magi!

  360 photobooth Drammen

  Photobooth i Haugesund

  Vi tilpasser alt til festen etter deres behov. Har du en idé har vi mange muligheter.

  Photobooth pakker

  Photobooth pakker

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  PHOTOBOOTH
  minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth

  Ubegrenset antall utskrift bilder printet på 10 sekund

  Personalisering av bilde (logo / grafikk)

  Bakgrunnsvegg / Greenscreen

  Fotoeffekter

  E-post deling

  Online galleri beskjed med logging og passord 30 dager

  Assistent som skal rigge og hente photo booth

  Transport

  360 PHOTOBOOTH
  Minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth 360

  Ubegrenset antall filmer

  Video personalisering (logo / grafikk / animert grafikk / musikk / intro / outro)

  Rekvisitter (money, gun såpepistol, briller, hatter osv.)

  Tilgang til filmgalleriet under QR-koden

  Profesjonell LED-belysning

  Avsperringsstolpe med bånd

  Assistent som skal rigge og hente photo booth 360

  Transport

  Spør om pris


  Vi kan leie ut Photo Booth i HELE NORGE

  Spør om Photo Booth pris i: Oslo, Drammen Lillehammer, Fredrikstad, Bærum, Tromsø, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen, Hamar, Tønsberg, Skien, Arendal, Sarpsborg, Leikanger, Molde, Trondheim, Steinkjer, Kristiansund Bodø, Vadsø

  Photobooth og 360 Photobooth galleri for kunder

  Trykk på hovedbilde, bekreft  passord (BLOKKBOKSTAVER) og last ned bilder fra arrangement. 

  På hvilket arrangement har du lyst til å invitere Haugesund ?

  Bli vår neste fornøyde kunde! Stol på en erfaren photobooth leverandør fra Haugesund

  KONTAKT

  Du kan kontakte med oss via kontaktskjema  epost office@selfieboks.no, telefon +47 939 93 263 eller  Messenger 

   PERSONLING INFORMASJON:

   ARRANGEMENTSINFORMASJON: