Photo og video opplevelser i Drammen:
Photobooth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks - 360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Selfie - 360 Fotoboks - 360 Video booth

  Dato

  Photobooth og 360 Photobooth i Stavanger

  Photobooth og 360 Videobooth i Drammen

  Selfie Boks Photobooth Stavanger
  photobooth stavanger

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks Drammen

  Opplev det beste innen photobooth-utleie med Selfie Boks Photobooth, Drammens ledende ekspert siden 2016. Med over 300 vellykkede arrangementer, er vi eksperter på å skape uforglemmelige minner. Våre photobooths i Drammen er utstyrt med toppmoderne teknologi, inkludert avansert lys, touchskjerm, profesjonelt kamera, og høykvalitetsprinter for umiddelbare, personlige fotoutskrifter.

  Vi tilbyr et bredt spekter av fotoeffekter og rekvisitter, perfekt for alle typer arrangementer. Tilpass fotoutskriftene med personlig tekst, grafikk eller din logo, og bruk vår greenscreen-teknologi for unike bakgrunner som gir et personlig preg på hvert event.

  Enten det er et privat selskap eller et større bedriftsarrangement i Drammen, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å gjøre ditt event minneverdig. Velg mellom våre fleksible pakker og stol på Selfie Boks Photobooth for å tilføre det lille ekstra til din begivenhet. Kontakt oss for en morsom, engasjerende og minneverdig photobooth-opplevelse i Drammen.

  Photo booth - Fotoboks - Fotoautomat - Selfie Boks

  360 Photobooth - 360 Spinner - 360 Fotoboks - 360 Video booth - 360 Selfie Drammen

  Gi ditt arrangement i Drammen et løft med vår innovative 360 Photobooth, en unik og interaktiv opplevelse som passer for alle typer events. Dette er ikke bare en fotoboks; det er et dynamisk underholdnings- og markedsføringsverktøy som vil imponere dine gjester.

  Dine gjester blir stjernene i showet på vår spesialiserte plattform, hvor de kan danse og hoppe mens kameraet roterer rundt dem, og skaper fengslende slow-motion videoer. Disse klippene blir personliggjort med valgfri musikk og grafiske overlegg, og gjør hver video unik.

  Gjestene kan dele sine videoer umiddelbart via QR-kode og på sosiale medier. Vår 360 Photobooth er designet med sikkerhet i tankene, med en roterende arm omgitt av barriere stolper.

  Tilpass ditt event i Drammen med vårt utvalg av 360-videoeffekter, inkludert merkevarens logo, et bredt spekter av bakgrunnsmusikk, og spennende fotoeffekter som ‘Money Gun’ og såpeboblemaskin, samt festlige rekvisitter.

  Vår 360 Photobooth er den perfekte løsningen for å skape uforglemmelige øyeblikk ved ethvert privat selskap eller bedriftsarrangement i Drammen. Overrask dine gjester med en unik og minneverdig opplevelse – velg vår 360 videobooth for ditt neste event!

  Våre kunder velger photobooth til små og store eventer:

  Våre kunder velger photobooth og 360 photobooth til små og store eventer i Drammen:

  Photobooth og 360 photobooth passer til alle anledninger i Kristiansand. Ta bilde å få med hjem på papir eller lag en unik 360 kortfilm.

  Hvordan fungerer photo booth i Drammen?


  Photobooth tilpasning i Drammen

  Hos oss starter hver detalje i forberedelsen av ditt arrangement med en skreddersydd tilnærming for å møte dine unike behov.

  Først og fremst fokuserer vi på å finjustere bildedetaljene – fra å velge det ideelle formatet til å plassere elementer som grafikk, logoer, selfie-bilder og tilpasset tekst med presisjon og kreativ flair.

  Neste steg i prosessen er å velge en perfekt bakgrunn som komplementerer ditt arrangement. Enten du foretrekker en av våre elegant designede bakgrunner, eller ønsker å utforske mulighetene med vår cutting-edge green screen-teknologi, har vi dekket dine behov. Og hvis du drømmer om en skreddersydd, personlig bakgrunn, er det bare å si ordet – vi kan skape en unik bakgrunn som speiler ditt arrangementets tema og stil.

  Vi tilbyr også et mangfold av temabaserte rekvisitter for å legge til et ekstra lag av moro og kreativitet i dine fotoshoots. Har du spesielle rekvisittønsker til ditt event? Fortell oss om dem, og vi vil gå den ekstra milen for å oppfylle dine ønsker.

  For å gjøre opplevelsen enda mer unik, tilbyr vi muligheten til å dekorere fotoboksen med spesialtilpasset folie som fremhever ditt brand eller budskap. Dette gir en ekstra dimensjon til både opplevelsen og markedsføringen av ditt arrangement.

  Hver detalj teller, og vårt mål er å sikre at din fotobooth-opplevelse blir intet mindre enn eksepsjonell.


  360 Photobooth tilpasning i Drammen

  I første fase konsentrerer vi oss om å velge den perfekte orienteringen for videoopptaket – enten det er i et imponerende vertikalt format som fanger opp de høye punktene, eller i et bredt horisontalt format som favner hele scenen. Deretter går vi kreativt til verks med å velge musikk som komplementerer stemningen i ditt arrangement, samt integrere eventuelle ekstra elementer som grafikk eller din unike logo for å skape en gjennomført visuell opplevelse.

  Vårt brede utvalg av temabaserte rekvisitter er designet for å tilføre et lekent og engasjerende element til ditt event. Fra stilige briller og hatter til morsomme parykker og mer, har vi noe som passer enhver smak og enhver anledning.

  Når det kommer til merkevarebygging, tilbyr vi flere innovative løsninger for å skape en sterk visuell tilstedeværelse. Dette inkluderer muligheten til å dekorere selve plattformen med din reklame eller skape en imponerende, tilpasset 360-graders bakgrunn som elegant inkorporerer dine grafiske elementer. Dette sørger for en sammenhengende og minneverdig merkevareopplevelse for alle deltakere.

  Ved å velge våre tjenester, sikrer du en personlig og skreddersydd opplevelse som vil gjøre ditt arrangement i Drammen til en snakkis.

  360 photobooth Drammen

  Photobooth i Drammen

  Vi tilpasser alt til festen etter deres behov. Har du en idé har vi mange muligheter.

  Photobooth pakker

  Photobooth pakker

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  Vi kan tilpasse våre pakker til deres behov, bare ta kontakt med oss.

  PHOTOBOOTH
  minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth

  Ubegrenset antall utskrift bilder printet på 10 sekund

  Personalisering av bilde (logo / grafikk)

  Bakgrunnsvegg / Greenscreen

  Fotoeffekter

  E-post deling

  Online galleri beskjed med logging og passord 30 dager

  Assistent som skal rigge og hente photo booth

  Transport

  360 PHOTOBOOTH
  Minst 3 timer


  Profesjonell Photo Booth 360

  Ubegrenset antall filmer

  Video personalisering (logo / grafikk / animert grafikk / musikk / intro / outro)

  Rekvisitter (money, gun såpepistol, briller, hatter osv.)

  Tilgang til filmgalleriet under QR-koden

  Profesjonell LED-belysning

  Avsperringsstolpe med bånd

  Assistent som skal rigge og hente photo booth 360

  Transport

  Spør om pris


  Vi kan leie ut Photo Booth i HELE NORGE

  Spør om Photo Booth pris i: Oslo, Drammen Lillehammer, Fredrikstad, Bærum, Tromsø, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bergen, Hamar, Tønsberg, Skien, Arendal, Sarpsborg, Leikanger, Molde, Trondheim, Steinkjer, Kristiansund Bodø, Vadsø

  Photobooth og 360 Photobooth galleri for kunder

  Trykk på hovedbilde, bekreft  passord (BLOKKBOKSTAVER) og last ned bilder fra arrangement. 

  På hvilket arrangement har du lyst til å invitere Drammen?

  Bli vår neste fornøyde kunde! Stol på en erfaren photobooth leverandør fra Drammen

  KONTAKT

  Du kan kontakte med oss via kontaktskjema  epost office@selfieboks.no, telefon +47 939 93 263 eller  Messenger 

   PERSONLING INFORMASJON:

   ARRANGEMENTSINFORMASJON: