Photobooth leie er den “hotteste” festen trend i Norge

Photobooth leie er en av de hotteste fest trendene der ute, de dukker opp overalt fra bryllup til gallaer og fester. De fungerer både som underholdning og historie, tjener til moro for gjester under innspilling av hendelsene og de minneverdige øyeblikkene.

Det er utrolig mange selskaper som driver med foto automat utleie. Hver bedrift har ulike alternativer tilgjengelig for photobooth utleie, og de fleste selskaper tilbyr kun digitaltrykk eller bedre direkteutskrift av bilder. Godt å ha backup i tillegg som en DVD eller gjesteboka med ett eksemplar av alle bildene og minnesmerke. De fleste fotoboks utleiere har også en ledsager som kan hjelpe gjestene å bruke boksen og sørge for at det fungerer riktig under hele arrangementet.

Hvor kan du bruke en fotoautomat ? Prøv en bryllupsfeiring eller jubileumsfesten for å registrere gjester på ekteparets spesielle dag, slik at paret kan omgås gjestene uten å bekymre seg om å ta bilder. Et skoleball, eksamensfest, konfirmasjon eller klassefest ville være en god skolebasert hendelse å vise frem photobooth og bar, klubb, sweet sixteen eller annet. Din bedrift kan også vurdere å å bringe en photobooth til sin neste messe og fundraiser og kan krydre ting opp ved å tilby en bildeboks på sin sommer piknik, Jul eller ferie fest.

I 3900-5900 kroner per utleie, er kostnadene photbooth. Vi må innrømme, at folk tror ikke at det er noen minneverdig attraksjon for en fest. Derfor er det absolutt verdt det, hvis du vil ha denne “wow” effekten på festen!

Dette er en absolutt “must have” hendelse attraksjon i 2016.

hundremaraton

Kontakt oss og bestill photoboothen i dag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *