Hvordan du kan velge riktig photobooth til din bryllup?

Hvordan du kan velge riktig photobooth til din bryllup? Din guide til å leie en photobooth pasende til forventningene dine.

Tenker du på en fotoautomat for ditt arrangement eller bryllup i Norge eller Stavanger-området?

Før du velger et selskap som tilbyr Photobooth for ditt arrangement eller bryllup, bør du vurdere noen ting før du bestemmer deg for hvilken type er riktig for deg. Så hva du bør sjekke når du ønsker å leie en photo booth? Her er noen viktige detaljer til å vurdere:

Ubegrensede trykte bilder

– Sjekk om selskapet tilby ubegrenset trykte bilder eller kun digital versjon? Hvor lang tid tar det å skrive ut strimler? Er de kuttes automatisk og rette?
ubegrense bilder

Størrelse

– Hvor mye plass har du i en fotoautomat? Du er begrenset til hvor mange mennesker du kan få plass innenfor. Foto automater som har en flyttbar gardin har plass til så mange mennesker som du vil. Så du kan få en gruppe bildet med alle 7 brudepiker eller din utvidede familien! En åpen fotoautomat kan også ordnes for å fange den nydelige bakgrunnen som du sannsynligvis ha hvis arrangementet er i fjellet eller andre naturskjønt område eller bruke en elegant bakgrunnen for enda større gruppe. Åpne stil av fotoautomat er raskt blitt den mest etterspurte stil.

Green Screen

– Noen fotokiosker tilby grønn skjerm teknologi. Med grønn skjerm du kan ha hvilket som helst bilde i bakgrunnen; som er ganske kult! Dette er vanligvis ekstra kostnad, så du blir nødt til å veie kostnadene / verdi. Det vil også ta litt mer plass, og ser kanskje ikke så attraktivt som et tradisjonelt bilde bakgrunnen. Det er mer vanlig for spesielle og forretnings eller tematiske arrangementer / brylluper.

Kamera og lys

– webkamera kontra DSLR? Jeg vil advare deg mot eventuelle Photo Booth som bruker et web-kamera. Nettkamera ikke ta bilder med god kvalitet. De beste fotoautomater bruker DSLR-kamera med minst 10 megapiksler. Professional lys er også svært viktig å ta gode bilder. Bedre å velge Photo Booth med innvendig profesjonell lys enn utelys med paraply eller ekstra stativ med lampe. Mange foto automat selskaper bruker lav oppløsning bildene for å få fart på lavere end utstyr. Du vil ha en leverandør som har høy end profesjonell hardware i stand til både hastighet og kvalitet.

Video

– Video høres kult, men i virkeligheten, de fleste fryse opp når kameraet begynner innspilling. Hvis du vurderer å bruke video i foto automat dit, bare innse at det vil ta lengre tid å få dine gjester gjennom linjen som det nødvendigvis vil være mange gjenfangster før de får det riktig. Som blir sagt, det ville være kult å la dine venner og familie å gi deg en personlig beskjed å se dette etter bryllupet.

Sosiale medier og mail deling

– OK, du og dine venninner bare tok den “perfekte” gruppe bilde med bart og du ønsker å legge det ut på Facebook akkurat nå! Noen bilder photo booth selskaper har muligheten til å la deg å laste opp bildet ditt på Facebook eller sendes via post med en gang på arrangementet. Også, hva med senere? Er det noe plas hvor du kan laste ned bilder og legge dem ut på sosiale medier? Kan du og dine gjester skrive dem ut gratis eller er det en kostnad? Kan du få ditt favorittbilde fra dem gjennom et nettsted, eller du må gjøre en personlig henvendelse til selskapet? Alle disse alternativene heve glede av dine gjester; søk en foto automat leverandør som kan knytte dem inn i servicepakke.

deling i facebook

Layout og format

– Hvilken type layout leter du etter med utskrifter? Ønsker du to foto strimler 5 × 15 med flere små bilder eller en stor 10 × 15 stil bildet? Har du lyst til å legge til ditt eget personlige preget som en logo, sitat, et bilde av fjellet hvor du har ditt bryllup, eller farge som passer til ditt bryllup / arrangement?

 fot-nie uzywac5

Props

– Er rekvisitter morsomt og aktuelle for festen din? Hvordan vil de bli utstilt ? Vil de bli kastet på et bord tilfeldig eller vil de bli organisert i en garderobe eller på pent profesjonelle stativer? Kan du be om visse tema rekvisitter slik som bart, eller sport brukerutstyr ? Er det en ekstra kostnad for rekvisitter eller er de inkludert?

Berøringsskjerm og leve forhåndsvisning

– Berøringsskjermen gir deg mer privatliv eller ønsker du en representant å være i kontroll? Også, hva hvis du tar et dårlig bilde? Har selskapet tillate ubegrenset sesjoner? Hva om leve forhåndsvisning?

Bemannet av en ledsager

– Under eventen vil vi stille med en representant fra Selfieboks som sikrer at alt fungerer som det skal og tar vare på gjestene, slik at alle har det gøy ?

Referanser og online tilstedeværelse

– Alle selskap verdt å ansette har attester og en sterk online tilstedeværelse. Av et selskaps hjemmeside ser dårlig designet, hva som forteller deg om stolthet de tar i seg selv? Hvis et selskap ikke kan stå stolt og ser bra ut på nettet, hvordan kan de se bra ut på ditt arrangement?

Det finnes en flere andre aspekter å vurdere sammen med disse viktige punkter. Det eneste som ikke bør være en stor avgjørende faktor i valg av selskap med den laveste prisen. Mens den laveste prisen selskapet kan være et alternativ, prisen kan være en farlig avgjørende faktor. Internett er fylt med skrekk historier om bruder forlatt på den store dagen av laveste pris leverandører som ikke kunne møte kravene til en profesjonell bryllupstjenester virksomhet.

Selfie_Boks1

Mens dette ble skrevet som en guide til å velge en photobooth selskap, fremhever det også fordeler som Selfie Boks Photobooth har over andre leverandører i Stavanger, Norge.

Vi tilbyr tre typer konstruksjon med forskjellig størrelse:

– Eksklusiv LED telt 2,4 x 2,4 x 2,4 m, maks. 6-8 personer på bilde
– Omkringliggende gardin 2,1 x 2,1 x 2,1 m, maks. 6-8 personer på bilde
– Bakgrunn vegg max. 2 x 2 x 2 m, maks. 8-10 personer på bildet

Det beste bildene er i gruppe 4 personer på bildet.

Selfie Books tilbyr også grønn skjerm teknologi for alle typer arrangementer. Vi kan justere et bilde på bakgrunnen.
·       Vi bruker DSLR fotokameraet Canon EOS 1200D 18 megapiksler med standard eller vidvinkelobjektiv.

·       Inne enheten er bygget profesjonelt fotolys 12 LED (3800lm). Lysstyrkekontroll er via trådløs fjernkontroll.

·       I Selfie Boks du kan velge et fotooppsett tilpasset til ditt behov. Med vår hjelp, vil vi sikkert finne en perfekt løsning. Du kan bestemme om en grafisk posisjon og hvor mange bilder faktisk du ønsker å plassere på en print.

·       På hvert bilde er personlig tekst, grafikk eller logo for å minne dine gjester denne spesielle dagen.

·       Selfie Books gi deg muligheter til å ta opp korte videoen. Du velger selv hvor lenge vil være rekord med 20 eller 30 sekunder film.

·       Selfie Boks representant setter opp og legger ned alt sammen på maks par minutter.

·       Representant støtter et arbeid av enheter og inviterer gjester til å ha det gøy.

·       Selfie Boks tilbudet har massevis av gadgets som du kan bruke under fotografering. Du kan finne parykker, masker, gadgets, briller og mer! Hvis du ønsker noen spesielle eller tilpassede rekvisitter for ditt arrangement, kan vi prøve å få det for deg. Selfie Boks representant sikrer riktig og godt bruken av utstyret, men hvis din gjest vil gjerne ha mer privatliv, da de kan bruke berøringsskjermen dem selv.

·       Bildene har live forhåndsvisning på skjermen, lik at de kan se dem selv hvordan de ser ut.

·       Vi tilbyr ubegrenset sesjoner og utskrifter for dine gjester. Alle bildene kan deles på Facebook og sende med en gang til postkassen.

Besøk oss på vår hjemmeside eller sosiale medier og sjekk vår full tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *